Продължи към съдържанието

Открий Новата Колекция Пролет/Лято '24 | Поръчай днес преди 16ч., получи в понеделник

Нашата история

НАШАТА ИСТОРИЯ

Добре дошли на сайта ни!  С удоволствие ще ти разкажем за нас! 

SoonMAMA е създадена за жени от жени и ние знаем защо.

SoonMAMA е отражение на философията на модерната дама, олицетворението на нашето мислене. Ние сме независими и вдъхновени, ние се взираме в далечината и ежедневно прекрачваме поставените граници.

soonMAMA за нас - дрехи за бременни

Историята ни не е специална, всичко започна от една простичка идея породена от впечатленията, което сами сме градили общувайки с жените около нас.  Нека да го кажем направо, жените не бяха щастливи с дрехите си по време на бременността, те нямаха търпение да се приберат вкъщи, за да се отърват от тях. Преминавайки през бременността, чувствайки се некомфортно в облеклото си всеки ден. Ние знаехме, че не можем да позволим дрехите да оставят черно петно върху този така специален и прекрасен за нас период.

Смятаме, че комфортът е изключително ценен и затова нашите колекции комбинират кройки и материи, специално пригодени за бременни дами. Моделите ни пасват по извивките на тялото през цялата бременност, като всички те могат да се носят и след това, а освен това повечето от тях са пригодени и за лесен достъп при кърмене.

Затвори (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Търси

Количка