Днес всеки 2-ри продукт е с 25% Отстъпка. Прилага се автоматично.*

Нашата история

Добре дошли на сайта ни, благодарим Ви, че сте тук. С удоволствие ще Ви разкажем за нас :)

SoonMAMA е създадена за жени от жени и ние знаем защо. SoonMAMA е отражение на философията на модерната дама, олицетворението на нашето мислене. Ние сме независими и вдъхновени, ние се взираме в далечината и ежедневно прекрачваме поставените граници.  

soonMAMA за нас - дрехи за бременни

Историята ни не е специална, всичко започна от една простичка идея породена от впечатленията, което сами сме градили общувайки с жените около нас.  Нека да го кажем направо, жените не бяха щастливи с дрехите си по време на бременността, те нямаха търпение да се приберат вкъщи, за да се отърват от тях. Преминавайки през бременността  чувствайки се некомфортно в облеклото си всеки ден; ние знаехме, че не можем да позволим дрехите да оставят черно петно върху този така специален и прекрасен за нас период.

Ние смятаме, че комфортът е изключително ценен и затова нашите колекции комбинират кройки и материи, специално пригодени за бременни дами. Моделите ни пасват по извивките на тялото през цялата бременност, като всички те могат да се носят и след това, а освен това повечето от тях са пригодени и за лесно кърмене.

 

За Екипа 

1. Вярваме, че в България могат да се произвежда качествени продукти и затова всички дрехи се произвеждат от нас.

2. Ние приемаме работата си много сериозно и смятаме за изкуство умението да превърнеш парче плат в дреха, в която се влюбваме всеки път, когато погледнем.

3. Всички обсъждаме новите си идеи и модели, във вторник и петък сутрин, като всеки от нас носи нещо, което е сготвил за екипа.

4. Обожаваме да пътуваме заедно, а любимата ни дестинация е Мелник.

5. Кътът с цветя е много важна част от нашата работна среда.

 

 

Затвори (esc)

Popup

Don't miss out! Subscribe now and receive 10% off your first purchase. We promise no spam.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Търси

Моята количка

Количката Ви е празна
Пазарувайте сега