Продължи към съдържанието

Открий Новата Колекция Пролет/Лято '24 | Поръчай днес преди 16ч., получи в четвъртък

6 дрехи за бременни за зимата

6 дрехи за бременни за зимата

Когато става въпрос за избор на облекло през зимата по време на бременност, намирането на подходящите дрехи може да ви затрудни. Необходимостта от летни рокли отпада и въпреки, че есенните дрехи за бременни все още могат да ви бъдат полезни, зимните дрехи са нещо, от което се нуждаете.

В SoonMAMA сме подготвили тaзи статия, за да ви помогнем да се облечете топло, комфортно и стилно през зимния сезон. Ето няколко любими наши предложения за вашия зимен гардероб по време на бременността.

1- Дълга памучна рокля за бременни и кърмещи

Роклята е неотменна част от всеки гардероб. Независимо дали става въпрос за ежедневен или официален повод, роклята притежава магията да трансформира всяко облекло.

Нашето предложение съчетава стил, женственост, комфорт и топлина. Изработена е от мека памучна материя, качулка с връзки и дълги ръкави с маншети. Кройката позволява и лесен достъп при кърмене като предната част може да се повдига.

Линк към роклята

2- Кариран ватиран клин за бременни

Клинът е една от най-предпочитаните дрехи в гардероба на една бременна жена и лесно се съчетава спрямо различни поводи; с широк суитшърт или пуловер за по-ежедневен вид, с дълга туника или риза за по-официален вид.

Нашето предложение за зимен клин е подходящо за студените дни, като топлината и комфортът са гарантирани. Изработен е от еластична, ватирана материя с кариран десен, а талията е изработена от памучно трико. Материята не прозитра и кройката на клина е специално конструирана за максимален комфорт през цялата бременност. Благодарение на еластичната талия, клинът може да се носи и след бременността. 

Линк към клина. 

 3- Блуза от плетиво за бременни и кърмещи

 В гардероба на всяка жена блузата е един от най-важните елементи. Правилният избор на блуза подобрява всяка визия, независимо от случая.

Това е нашето предложение за комфортна, топла и стилна блуза, необходимост на всяка бременна жена. Тя е изработена от памучно плетиво с набори над корема за оптимално прилягане. Блузата позволява и лесен достъп при кърмене като предната част е с прехвърляне.

  Линк към блузата. 

 4- Спортно-елегантен панталон за бременни

Удобният панталон по време на бременност е задължителен в гардероба на всяка бъдеща майка. Докато тялото ви претърпява значителни промени, комфортът е ключов.
Покупката на правилните панталони е инвестиция в удобството на вас и вашето бебе като ви позволява да се наслаждавате на бременността без дискомфорт.

Предлагаме ви този страхотен панталон, който е изработен от силно еластична материя в тъмносиньо. Еластичната талия е изработена от трико от памук, а дизайнът е с леко клоширани в долната част крачоли. Кройката е специално конструирана за максимален комфорт през цялата бременност. Благодарение на еластичната талия и коланът с връзки, панталонът може да се носи и след бременността. 

Линк към панталона. 

5- Памучна пижама за бременни и кърмещи.

Удобната пижама предлага не само дневен комфорт, но и гарантира пълноценна почивка през нощта. Да намерите правилната пижама, докато тялото ви преминава през промени е от особена необходимост. Нашето предложение съчетава всичките ви изисквания - мека, еластична материя и удобство на дизайна.

Комплектът от две части е изработен от меко памучно трико в тъмносиньо. Горната част е с дълги ръкави и позволява лесен достъп при кърмене с помощта на кройка с прехвърляне в предната част. Долната част е с ластик и приляга еднакво добре през всички етапи от бременността и след това. 

Линк към пижамата. 

 6- Сутиен за кърмачки и бременни

 На пръв поглед сутиенът е малка част от облеклото, но е от голямо значение. Инвестицията в качествен сутиен за бременни е инвестиция в цялостния ви комфорт и спокойствие през този период на промени. Правилният избор може да облекчи физическия дискомфорт и дори да подобри стойката ви.

Нашето предложение е сутиен, който е изработен от дишаща, мека на допир еластична материя. Дизайнът е подходящ за нощно кърмене и кърмене в легнало положение.
Разполага с двойна предна част с отвор, в който може да поставите подплънки.
Кройката е с прехвърляне в предната част и широк ластик в долната част за допълнителна поддръжка. Сутиенът няма банели и закопчалки за максимална мекота и комфорт.

Линк към сутиена. 

 

Затвори (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Търси

Количка